Volgers

vrijdag 3 december 2010

Dankuwel

Goeie avond,

Het is zo hartverwarmend dat er op zo'n korte tijd zoveel positieve reacties gekomen zijn op mijn oproep.
Daarom nu al een hartelijke dankuwel aan alle deelnemers.
Er zijn nog 3 plaatsjes vrij, dus...als jullie nog kandidaten weten....Gerda, jouw vriendin???
Waar blijven de borduurmannen trouwens?????
Ik wacht nog tot na het weekend en maandag vertrekt de bestelling richting Amerika.Ik heb verscheidene Belgische,Nederlandse en zelfs Engelse internetwinkels bekeken en vergeleken en zij zijn de goedkoopste, zelfs met de tamelijk hoge verzendingskosten. Het scheelt soms tot 20 euro op een pakket. En ik heb er goeie ervaringen mee. De moeite  waard dus om een klein beetje meer geduld te hebben tot de pakjes gearriveerd zijn.
En zo gauw ze er zijn, vertrekken ze jullie richting uit en dan is het aan jullie : borduren maar....Ik zal jullie dan ook meedelen voor wie je het pakket maakt en eventueel een foto van de desbetreffende persoon bijvoegen (die foto is wel voor jullie,mag dus absoluut niet op het blog komen ofzo,deze medebewoners hebben allemaal familie en ik weet niet of zij er blij meer zouden zijn dat foto's gepubliceerd worden).
We gaan er in ieder geval geen wedstrijd van maken, ieder doet het volgens zijn tijd en goesting(zin).Het is en blijft tenslotte een hobby en we hebben ruim de tijd.. Je geeft ook berichtjes in wanneer jij dat wilt, we gaan er geen periode opplakken(wekelijks ofzo).
Sommigen vragen of ze ook de afwerking moeten doen...dat laat ik aan jullie over. Als je dat wil, oké dat mag...,denk je dat je het niet kan of je hebt daar geen zin ...ook oké, dan zorg ik(met hulp van mijn moeder) daar wel voor.

Dus nog een 2 weekjes geduld en dan zullen jullie wel kunnen beginnen.
Voor vanavond....slaapwel
En voor het weekend...ze geven nog veel sneeuw naar het schijnt...een veilig weekend

4 opmerkingen:

Gerda zei

Ik heb mijn vriendin een mailtje gestuurd Diane, maar ik wacht nog op haar antwoord.... ik heb haar nog niet online gezien vandaag maar zal haar morgen zeker spreken... nog effe geduld!!!

Liefs...

Gerda zei

Hihihhh heet van de naald..... ik heb net mijn vriendin gesproken Diane en ze doet ook mee.... ze gaat je een mailtje sturen!!!

Liefs...

kruissteekje zei

Gerda, ik heb Jose bijgevoegd als deelnemer, ze moet alleen die uitnodiging nog bevestigen en ik heb voor haar een sok gekozen op 14 ct aida.
grtjs en bedankt voor het aanbrengen van Jose hé.

Marianne zei

hoi Diane,

leuk dat ik ook mee mag doen!

groetjes,Marianne